Jump to content
Sign in to follow this  
stuie

Too many connections

Recommended Posts

The last week or so I keep getting error 'too many connections' at certain times when I try and view topics. 

It looks like there are about 900 unregistered users browsing at the moment so it may just be congestion but thought I'd mention it anyway.

Isn't that a higher than usual number of guests though?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apologies for the inconvenience.

Some of what you've experienced (particularly Saturday and yesterday, and a couple of points today) might have been due to some major backups I've been doing. You'll be glad to know that's now finished.

However there's also been the same problem as an ongoing issue, which I'm looking into right now. If what I'm doing doesn't improve things i'll get the experts on it, so please bear with me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
30 minutes ago, eFestivals said:

Apologies for the inconvenience.

Some of what you've experienced (particularly Saturday and yesterday, and a couple of points today) might have been due to some major backups I've been doing. You'll be glad to know that's now finished.

However there's also been the same problem as an ongoing issue, which I'm looking into right now. If what I'm doing doesn't improve things i'll get the experts on it, so please bear with me.

Thanks for replying Neil. Good luck with resolving it!

Share this post


Link to post
Share on other sites

the problem i've been seeing normally takes about a week after a reboot to show itself - so I won't know if anything has improved for around week.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ha! Well, everything was fine first thing this morning, now it's not.

So i've raised a ticket with the people who know more than I do to take a look. Hopefully they'll find something.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This problem is still happening, although it hasn't caused the 'too many connections' error today yet as far as i know.

I noticed the server load was suddenly high earlier today, so already have someone looking at it. Hopefully this time they might actually find the problem. ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...